Seneste nyt fra Silkeborg Skyttekreds

13-Juni-2018

VIGTIGT - SKYDESKOLE

Opråb til unge skytter mellem 9- og 13 år gamle: Der afholdes i den kommende weekend - fredag til søndag - skydeskole for disse unge skytter. Skydeskolen afholdes i Dalgas og der vil foruden selve skydetræningen være en masse sociale aktiviteter for de unge mennesker .. og vejret ser samtidig ud til at blive godt, så det bliver KANON godt. Lige NU mangler der i alt 5 unge skytter for at arrangementet kan afvikles, så "KOM FRIT" hurtigst muligt! Tilmelding kan ske gennem din skytteforening ELLER på https://www.dgi.dk/skydning/arrangementer/201806746003

03-Maj-2018

Holdtræning for børn og unge i Silkeborg Skyttekreds

Med 9 børn og unge mennesker til træning, var der i aftes fin opbakning til Silkeborg Skyttekreds opstart af holdtræning for børn og unge. Dejligt at den kommende riffel generation får mulighed for at få en rigtig god opstart!

01-Maj-2018

Holdtræning for børn og unge i Silkeborg Skyttekreds

Starter op onsdag den 2. maj kl. 16.30 til 17.30 i Nordskoven, Århusvej 60, 8600 Silkeborg.

Vil du gerne lære at skyde eller blive bedre og samtidig være sammen med andre jævnaldrende kammerater til skydning – så benyt dig af tilbuddet om holdtræning hver onsdag fra den 2. maj til onsdag den 20. juni.

Brian Noesgaard vil være din træner, hvor også Lars Klærke vil hjælpe til efter behov, så du vil være i gode hænder.

Brian sammensætter træningen, så det både bliver lærerigt og sjovt at gå til skydning. Derfor er det også vigtig, at Brian ved om du kommer til træning på onsdage. Hvis ikke du kan komme, skal du ringe afbud til ham.

Silkeborg Skyttekreds har alt, hvad du behøver for at kunne gå til skydning, så du skal blot møde op på onsdage.

Prisen er 200 kr., som dækker de 8 gange.

Vil du vide mere om træningen, kan du kontakte Brian på tlf. 23601023.

Venlig hilsen
Silkeborg Skyttekreds

01-Maj-2018

Resultatliste

Webmaster beklager forsinkelsen, men nu ligger resultatlisten fra Silkeborg Stævnet 2018 på hjemmesiden under "Resultater" ...

31-Marts-2018

Terrænskydning i Ølsted ..

Tre af skyttekredsens brave vikinger (målt på modet og lysten til at deltage i en terrænskydning en kold forårsdag med sne, har været i Ølsted den 30.03 2018. Det var angiveligt en lidt kold fornøjelse, men havde på trods været en god dag ...

18-Marts-2018

VIGTIG ÆNDRING I VÅBENBEKENDTGØRELSEN

Kære medlem af Silkeborg Skyttekreds,

Regeringens nye "Bandepakke" har fået indflydelse på landets skytteforeningen. Det betyder at medlemmer og kommende medlemmer, der er over 15 år, af en skytteforening skal godkendes af Politiet. Ansøgningen om godkendelse skal ske via en SKV 6 blanket, som kan findes på www.dgi.dk/skydning under "Skytteforeningernes våbenregistrering".

Som udgangspunkt er det dig selv, der har ansvar for at ansøge, men vi vil i Silkeborg Skyttekreds gerne hjælpe dig med at ansøge og få sendt ansøgningen til Politiet.

Hvis du ønsker hjælp til din ansøgning, er du velkommen til at komme tirsdag den 20. marts og onsdag den 21. marts 2018 på Platanvej 17 i Skyttecentret.

Reglen om godkendelse træder i kraft den 1. juli i år. Dog er det sådan at nuværende medlemmer af en skytteforening skal ansøge inden den 31. marts 2018.

Er skytten over 15 år og har eget våben, skal der ikke ansøges, da skytten allerede har en SKV godkendelse.

Nærmere orientering om de nye regler kan findes enten her på hjemmesiden eller i foreningen - blot til de, der gerne vil vide noget mere. Som medlem er man også meget velkommen til at kontakte Silkeborg Skyttekreds for mere information.

Venlig hilsen

Silkeborg Skyttekreds

13-Maj-2017

Skydetider opdateret på hjemmesiden

Skydetiderne for udendørssæsonen (åbent til kl. 21.00), er nu opdaterede..

24-Juni-2015

Banesponsorat

Der er nu mulighed for at tegne et banesponsorat i Silkeborg Skyttekreds.

Prisen er 500,00 kr. for en bane for et år.

Det er til enhver tid foreningen der vedligeholder banen, så sponsor kan ikke stilles til ansvar for banes tilstand og funktion.

Sponsoraftalen gælder for et år ad gangen og kan fornyes hvis begge partnere en enige om det.

Som banasponsor får man 5 gratis skydninger om året.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skyttehus materiale 1. april 2016

Oversigt over det nye skyttehus

Info om nyt regelsæt vedr. våbenbekendtgørelsen

Nærmere information om håndtering af de nye bestemmelser i våbenbekendtgørelsen, der træder i kraft 1. juni 2018.